Hol is kezdjük...
2017. június 12. írta: x Nabi x

Hol is kezdjük...

cover_thing.gif

Szerelembe esni és megtalálni a boldogságot egyszerű. Megtartani viszont annál nehezbb. A Bonnie & Clyde kezdetén Jongin és Kaiya már nincsenek együtt. De történetük még korántsem ért véget, igaz, a folytatáshoz szükséges volt az évek alatt felgyülemlő bosszúvágra - bár ez nem a legjobb szó. Inkább csak a bizonyítási vágy, végül mindkettejük részéről.

Az illegális versenyek adrenalinja sok fiatalt a rabjává tesz. Lehet nagyreményű cég örököse, vagy utcán lézengő, ugyanolyan hatással lesz rád. Ha egyszer belecsöppensz a világába, nem tudsz visszatérni a rendes életedhez. A kettőség bár sokak számára nehéz teher, mégis többet jelent mindennél, hogy nem egyedül kell cipelned. Ez egy közösség.

Mindenkinek megvannak a maga álmai és céljai. Az odáig vezető rögös útón azonban nincs lehetőség végiszáguldani, nem figyelve a kilóméterórára. Személyes kis kalandodban minden ember szerepet játszik, akit megismersz. Ki támogat és terelget a helyes út felé, hogy segítsen, ki pedig megpróbál visszahúzni. A legfontosabb azonban ugyanaz.

 

Ha megtaláltad az álmod, ne engedd el. Bármi is történik.

 

x x x

 

Útmutató a szereplők oldalaihoz:
1. Romeo & Juliet: főszereplők és az ő csapataik (EXO és BRB)
2. Batman & Robin: a többi csapat, aki versenyzik, valamint a tagjai
3. Rose & Jack: női mellékszereplők, segítők, szabadúszó versenyzők + Kaiyahoz kapcsoló karakterek
4. Lilo & Stitch: férfi mellékszereplők, segítők, szabadúszó versenyzők

A bejegyzés trackback címe:

https://dwtwcrush-fanfiction.blog.hu/api/trackback/id/tr3312587565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása